Privlačen dizajn in preprosto pritrjevanje strešnih nosilcev

Strešni nosilci za avto vam pomagajo reševati zagato s prostorom v vozilu. Zagotavljajo vam namreč veliko več prostora. V pomladnih in poletnih mesecih se boste tako lahko veliko bolj sproščeno odpravili na izlete, dopust in naravo. Montaža nosilcev je hitra in preprosta. Traja le nekaj trenutkov v preprostih korakih. Ne potrebujete nobenega dodatnega pritrjevanja in takšno delo lahko opravite kar sami.

Strešni nosilci vozila so odlična alternativa za prevažanje strešnih kovčkov, nosilcev za smuči, koles in druge nakladalne opreme. Na trgu vam je na voljo precej velika izbira strešnih nosilcev. Tipski avtomobilski strešni nosilci so zagotovo ena od najboljših možnosti.

Prednosti tipskih strešnih nosilcev

Tipski strešni nosilci za vozilo kupce neredko prepričajo zlasti s privlačnim dizajnom ter izjemno preprostim pritrjevanjem. Noga za fiksiranje ima vstavek iz gume, ki preprečuje kakršno koli poškodbo vozila pri nameščanju ali odstranjevanju strešnega nosilca za avto. kakovostni strešni nosilci priznanih blagovnih znamk imajo vgrajen tudi sistem proti kraji.

Strešni nosilci za avto
Strešni nosilec visoke kakovosti

Kakovostni tipski avto strešni nosilci so narejeni iz materialov, ki so odporni na korozijo. Pogosto so izdelani iz jekla ali pa aluminija. To je ne nazadnje odvisno tudi od samega tipa vozila.

Univerzalni nosilci za streho avta

Univerzalni strešni nosilci se lahko uporabljajo na vseh vozilih, ki imajo serijsko vgrajene sani. Te omogočajo prevoz strešnih kovčkov, nosilcev za kolesa, smuči. Na voljo so v različnih verzijah – izdelani so iz aluminija ali iz jekla.

Video: Strešni nosilci za polne sani Nordrive

Univerzalni strešni nosilci za avto so enostavni za pritrjevanje. Njihova oblika je športna in elegantna, uporaba je povsem varna. Vključujejo zaščitni sistem proti kraji, nanje se lahko nalaga tudi težje breme.

Izbira ustreznih strešnih nosilcev za avto

Pri izbiri strešnih nosilcev je treba najprej vedeti, za kateri avtomobil jih boste potrebovali. Pomembni dejavniki pri izbiri so torej znamka vozila, letnik izdelave, model in ne nazadnje še tip strehe – s sanmi ali brez.

Veliko dobre ponudbe v povezavi s strešnimi nosilci za vozila vam je na voljo tudi pri spletnih ponudnikih. Ti vam omogočajo nakup kakovostnih strešnih nosilcev po dostopnih cenah. Še pred nakupom si lahko v njihovih prodajalnah na spletu preberete veliko koristnih nasvetov, ki vas bodo odlično vodili pri izbiri ustrezne opreme za vaše vozilo.

Objave iz iste kategorije: