Casio PX-160 je resnično prenosljiv digitalen klavir

To je resnično prenosna klaviatura. Zaradi njene teže, ki je okoli 11 kg, in velikosti, jo je enostavno vzeti s seboj, kamorkoli si želite. Prav tako je zelo tanka in meri približno 14 cm v višino.

Torej, če iščete nekaj, kar lahko vzamete s sabo, morda na koncerte ali prostore za vadbo, potem je vredno razmisliti o tem modelu.

Kakovost izdelave

Kakovost izdelave ni slaba, toda za nekaj, kar je namenjeno za prenašanje, je malo preobčutljivo.

Celotna klaviatura je narejena iz plastike. In čeprav se zdi, da je igranje na njo zelo dobro, mislimo, da boste morali biti previdni, ko jo nosite okoli. Za daljša potovanja boste zagotovo potrebovali trd ali oblazinjen kovček .

 

Casio ohranja stvari precej preproste s kontrolniki PX 160. Navigacija z gumbi je zelo enostavna, saj so precej intuitivni. Vse glavne nastavitve in funkcije so opremljene z lastnimi gumbi: glasnost, metronom, snemanje in zvoki klavirja imajo svoje kontrole. To uporabniku olajša delo.

Ampak to je samo za glavne funkcije …

Kar se tiče drugih funkcij, se jih boste naučili s časom in s preučevanjem uporabniškega priročnika.

Dostop do mnogih funkcij vključuje veliko pritiskanja na gumbe, kar je lahko neprijetno, da ne rečem nadležno. Če ste, na primer, na odru in morate nujno nekaj spremeniti s hitrostjo svetlobe, potem boste v težavah.

Toda morda obstaja razlog za takšno izbiro. S tem se ohranja osnovno postavitev klavirja, kar izgleda enostavno in pospravljeno.

Všeč bi na bilo, če bi ta klaviatura ima zaslon, toda pri tej ceni se ne moremo pritoževati.

Objave iz iste kategorije: