Akumulatorska kosilnica Greenworks 25302 50cm G-mTwin ax 40V Force

Mislim, da ne zahtevam preveč, če želim moč in okolju prijazno napravo, še posebej, če gre za rastoči trg z brezžičnimi in baterijskimi kosilnicami. Tukaj GreenWorks stopi na sceno s brezžično kosilnico 25302 50cm G-MAX 40 V Twin Force; stroj, ki ne uporablja samo inteligentne nastavitve, da se odzove na debelino vaše trave, ampak ima tudi moč in funkcije, da se spopade s težkimi razmerami.

Izogibanje smrdljivim emisijam iz bencinskega motorja je boljše za vas in okolje, zmanjšanje smradu, onesnaževanje in prihranek časa in denarja pri vzdrževanju in skladiščenju. Ko gre za prostor srednje velikosti, boste z brezžično kosilnico GreenWorks 25302 G-MAX v zmagovalni situaciji. Medtem ko je za mnoge lastnike hiš prehod s tradicionalne bencinske kosilnice na električno, zlasti na baterije, velik zalogaj, obstaja možnost, da ste že pripravljeni na zamenjavo.

Ker je akumulatorska kosilnica Greenworks 25302 50cm G-mTwin ax 40V Force brezžičnega tipa, ne potrebujete podaljška, ne glede na velikost vaše trate. Poleg tega lahko košnjo dokončate brez težav z razlitjem goriva ali mučenje s tistimi, ki imajo zaganjalno vrvico in jih je težko upravljati. Torej, če ne potrebujete samohodne kosilnice, je ta potisna kosilnica iz Greenworksa najboljša izbira.

DIZAJN IN IZDELAVA | Enostavno in zeleno

Ime Twin Force ne pomeni samo močnih dvojnih rezil, ki so del 50-centimetrske rezalne glave. GreenWorks 25302 G-MAX uporablja dve bateriji, 4Ah in 2Ah, za skupno 40V, da se zagotovi stalna, fluidna moč za čisto in enostavno rezanje. Prav tako ima 2-in-1 funkcijo, ki omogoča mulčenje ali zbiranje v vrečo. Zaradi tega je precej vsestranska izbira za lastnike, ki iščejo napravo, ki jim bo dala več za njihov denar.

Avtomatizirani sistemi za zalivanje zelenih površin prihranijo veliko stroškov, vode in časa. Ta sistem namakanje porabi veliko manj vode, kot pri uporabi navadne vrtne cevi.

Objave iz iste kategorije:

by
Categories: