Kodralnik las za nore pričeske

Pravijo, da nismo ženske nikoli zadovoljne s svojimi lasmi. Tiste, ki imajo skodrane, si jih ravnajo oziroma »likajo«, tiste z ravnimi pa bi dale vse za kodre.kodralnik-las
Res je, da nekoliko na te želje vplivajo tudi modni trendi, ki enkrat velijo bolj sproščene pričeske, ki so videti, kot bi ravno prišli s sprehoda ali plaže, drugič pa tako urejene, kot da smo pripravljeni za fino čajanko v kakšnem konservativnem damskem salonu. Kakor koli – na srečo imamo ženske možnost, da videz svoje pričeske prilagajamo glede na trenutne modne (in lastne) muhe, saj jih je povsem enostavno zravnati z vročim ravnalnikom (likalnikom za lase), prav tako pa nam lahko kodralnik pomaga narediti čudovite kodre.

Zakaj kodri tako hitro prepričajo?

kodralnik-za-las

Naravno skodranim ženskam se včasih zdi, da so njihovi lasje vedno videti neurejeno – ne glede na to, kako jih počešejo, se kodri nazadnje vedno obrnejo po svoje. To so neukročeni in trmoglavi lasje, in zato tudi delujejo nagajivo in svobodno. Pa se takšni lasje obnesejo zgolj za bolj sproščene trenutke? Vsekakor ne. Primerni so tudi za svečane priložnosti ter delovne obveznosti, saj delujejo izjemno ženstveno. Torej si jih lahko brez težav privoščite tudi k svoji poslovni garderobi, ne le za poletni oddih ali kavo s prijateljico.
Neukročeni? Morda smo res zapisali tako, a nakodrani lasje so veliko bolj praktični za urejanje kot ravni. S kodri lasje pridobijo volumen in tako so naši lasje videti bolje, če niso ravno sveže skrtačeni in poravnani, pa se to niti malo ne pozna.

Kodralnik za lase je primeren za skoraj vse dolžine

Pri kratkih laseh si kodranja vsekakor ne moremo privoščiti, saj naredijo kodri lase vizualno še krajše. Če ste ostriženi na paža ali vaši lasje segajo vsaj preko ušes, pase z njimi že lahko poigrate. Kodralnik za lase (http://metroshop.si/kodralnik-za-lase) vam lahko pomaga narediti precej nore pričeske, pri tem pa si velja zapomniti, da daljši kot so lase, več svobode imate pri njihovem oblikovanju. Mehak kodrast paž lahko nadgradite tako, da posamezne kodre spnete z zaponkami, pri daljših laseh pa lahko kodre ujamete v čip, si privoščite v njih nekaj zanimivih kit ali jih oblikujete z umetelnim rahlim spenjanjem, iz katerega uhajajo posamezni prameni in vam ob obrazu padajo preko ramen in hrbta.

Kodri so modni


Kodri so se v lanskem letu vrnili v velikem stilu in lahko smo jih občudovali tudi na mnogih zvezdnicah, ki so si pred tem lase ravnale. Po njihovi zaslugi so postali obvezni ob svečanih priložnostih, saj se odlično podajo k večernim oblekam in tako še poudarijo njihov romantičen, seksi ter ženstven videz.

Objave iz iste kategorije: