Darilo za valentinovo je lahko tudi skromno

Marsikdo pravi, da je izkazovanje ljubezni potrebno vsak dan, zato poseben praznik, ko svojim ljubljenim namenimo darilo, ni potrebno. To zagotovo drži in drobne pozornosti ter obdarovanja z malenkostmi so vsekakor vedno dobrodošla, a s posebnim praznikom kljub temu ni nič narobe – to je lahko dan, ko smo pozorni še bolj kot sicer. Dan, ko si vzamemo veliko več časa za ljubljeno osebo, kar nam on običajnem dnevu pogosto ne uspe. Zato je prav, da valentinovo obeležimo.darila za valentinovo

Kakšno naj bo darilo za valentinovo?

V iskanju popolnega darila marsikdo pretirava. Valentinovo nenazadnje ne sme biti praznik, ko izpraznemo denarnico do zadnjega centa. Zakaj? Ker skromno, a domiselno darilo za valentinovo, priča o naši naklonjenosti ravno tako učinkovito kot drago darilo. Saj veste: šteje namen, ne pa denar, ki smo ga vložili.
Ljubezen do ljubljene osebe najbolje izrazimo tako, da podarimo nekaj takšnega, s čemer pokažemo, da poznamo njene želje. S tem pokažemo, da ji znamo prisluhniti, hkrati pa jo poznamo tako dobro, da marsikdaj uganemo tudi kakšno skrito željo, ki je še ni izrekla na glas. Vsekakor nič ne de, če darilo ni vedno materialno in namenjeno zgolj ljubljeni ali ljubljenemu – lahko gre tudi za doživetje ali avanturo, ki si jo privoščita oba skupaj, s tem pa praznik ljubezni obeležita na najlepši možni način.

Bodite domiselni!

Skupen obisk savne ali masaže se sliši precej prijetno. Prav tako večerja na posebni lokaciji. Parfum, cvetje in čokolade so klasika, ki ne sme manjkati. A vse to lahko podarite vsako leto znova in ne bo imela učinka, ki si ga želite – vaša ljubljena oziroma vaš dragi ne bo dobil solznih oči, ne bo od presenečenja obstal z odprtimi usti, in ne bo prasnil v iskren smeh, ki ga imate pri njemu najraje. Če si želite takšen učinek, bodite bolj nenavadni.

Kako?

Če sta skupaj že nekoliko dlje, torej pride v vajinem odnosu kdaj tudi do manjšega prepira, lahko pomislite na to, kaj je običajno povod za prepir. Je vaša draga včasih nekoliko premalo inovativna pri spolnosti in zanjo ne da povoda? Podarite ji žgečkljivo knjigo ali erotični film. Se pritožuje, da ji premalokrat izkazujete ljubezen z objemi in poljubi? Potem naj bo vaše darilo za valentinovo odeja, pod katero se bosta lahko stiskala tudi takrat, ko gledate nogomet. Gre vaš dragi rad s fanti na pivo, vas pa pusti doma? Kupite nabor zanimivega piva in mu ga podarite, da bo lahko ostal doma in bosta imela skupno degustacijo.
Kaj pa, če sta skupaj komaj kratek čas? Podarite ji sobne copate s srčki, s katerimi boste pokazali, da je v vašem domu že tako rekoč doma in lahko pride na obisk večkrat. Ali pa kar zobno ščetko, zaradi katere ne bo več razloga, da se po eni noči pri vas odpravi domov. Če dodate še skodelico za jutranjo kavo, ki bo zgolj njena, je uspeh darila več kot zagotovljen. Kako pa lahko enako dobrodošlico izrečejo ženske? Tako, da v kopalnici izpraznijo polovico polic z njihovo kozmetiko, ter tja enostavno postavijo britev ter peno za britje.
https://www.youtube.com/watch?v=5v0gk2KPG14

Objave iz iste kategorije: