Smešna darila za malo heca

Smeh je pol zdravja

Tako vsaj pravijo. A kaj je potem druga polovica? Karkoli je že odgovor, s smehom kar težko zgrešimo, a tudi gre. Nekateri ljudje se res težko nasmejijo.smešna darilaV življenju imajo morda kakšne težave, ki vam niso znane in res ni pri volji, da bi se smejali nekim hecom, ki se vam zdijo res odlični, a zanje zdaj preprosto ni pravi čas. Nič hudega. Bo že prišla priložnost, ko bodo boljše volje. No in kdaj je boljša priložnost, da bi bili ljudje veseli, kot na praznovanju svojega rojstnega dne? Tako se lahko malce nasmejite še preden pridete in si za slavljenca privoščite eno od daril, ki spadajo v kategorijo smešna darila (https://metroshop.si/darila/zabavna-smesna-darila). Smešna darila so lahko pravzaprav skoraj vse, seveda pa odvisno od tega komu jih kupujete in tudi kdaj. Če boste denimo kupili punčko iz cunj malemu dekletcu, bo gotovo navdušena, a za denimo gospoda, ki praznuje abrahama, bo to povsem neprimerno darilo, v najboljšem primeru pa bo spadal pod smešna darila. A kako bi lahko to vedeli?

Takšna in drugačna

Smešna darila so skoraj vsa darila, ki so bolj nenavadna. Denimo ura, ki ima namesto kukavice kravico, ki se vsako uro prikaže in zamuka. Ali pa stensko uro, ki ima vsako uro narisano drugo pozo odnosov ženske in moškega, pravo kamasutra uro. Tudi ta sodi med smešna darila in če mene vprašate, bi se pričel hitro dolgočasiti, ko bi bila ob isti uri vedno na vrsti ista poza. Ampak po drugi strani, bi bila takšna ura odlična popestritev za erotično kotiček v dnevni sobi. No, samo da takšnega kotička še nimam. Sem rekel »še«? Najbrž že. Verjetno sem mislil »ko otroci odstrastejo«.

Od včasih do danes


Smešna darila so večinoma tudi tista, ki spadajo bolj med pivska. Denimo pas za hlače, na katerega se pripnejo pločevinke za pivo ali kapa, ki ima na levi in desni prostor za pločevinko piva. Lahko pa vas potem obdarovanec prevara in vanjo namesti sok. Seveda pa se tudi običaji hitro spreminjajo. Ko so pred več kot dobrim desetletjem ponujali prve zložljive ribiške stole, so tisti s košarico za pločevinke piva spadali še za večino potencialnih kupcev v rubriko smešna darila. V resnici gre za povsem praktični del stola, za marsikoga celo najbolj praktičen in takšni stoli so danes povsem običajno. Pravzaprav bi bilo nenavadno samo to, če takšnih nosilcev ne bi imeli.
Zdaj je torej čas, da se odločite, katera smešna darila so vam všeč, kajti če se bodo odločali namesto vas vaši prijatelji, ker vi ne boste imeli nobene dobre ideje, potem si ne znam predstavljati kaj vam bodo kupili. Bo pa morda ravno zato smešno.

Objave iz iste kategorije: