Kozmetična linija profesionalnih Sigma čopičev

Priznano podjetje Sigma, ki deluje na področju ličil in kozmetike, skuša ustvariti posebne čopiče za nanašanje ličil. Vsi njihovi izdelki stremijo k temu, da vztrajno rešujejo težave uporabnic po vsem svetu. Nanašanje ličil bo namreč uspešno le takrat, kadar bomo ličila nanesli v ustrezni količini in na primernih delih na obrazu.

Prednost te blagovne znamke je tudi v tem, da ponujajo garancijski list, ki traja dve leti. Navkljub temu pa je pomembno vedeti, da je čiščenje in pravilno shranjevanje čopičev ključnega pomena. S takimi čopiči bo ličenje enostavnejše.

Čopiči Sigma

Profesionalni čopiči za nanašanje ličil

Kolekcija čopičev Sigma ponuja čopiče za nanašanje pudra, senčil in rdečil. Čopiče lahko kupimo posamično ali pa v setu. Kozmetična linija ponuja tudi set za čiščenje čopičev, šampon za čiščenje in shranjevalno torbico. Čopiči iz kolekcije znamke Sigma so enostavni za uporabo, a hkrati ponujajo mnogo več kot to. Na obrazu ustvarjajo edinstvene kote in robove, ki se prilegajo gubam na obrazu. Hkrati opravljajo več različnih nalog. Pri ličenju skrbijo za oblikovanje, poudarjanje in prekrivanje pomanjkljivosti.

Čopiči Sigma

Za ličenje nam ni potrebno kupiti posebnih čopičev iz njihove kolekcije. Če je naše ličenje bolj naravno in ne uporabljamo veliko ličil, tedaj bo tudi uporaba osnovnega modela dovolj učinkovita. Konice sintetičnih vlaken so zašiljene kot živalske dlake. To čopiču omogoča, da ličilo učinkovito pobere, ga zadrži in ga pri nanosu natančno odloži na plast kože. Pri tem je pomembno vedeti, da sintetična vlakna niso bila testirana na živalih, niti ne vsebujejo živalskih dlak.

Preberite si še članek o čopičih Noelle Brush z naslovom Čopiči iz kolekcije Noelle Brush.

Senčila, rdečila, šminke in črtala za oči

Največ izdelkov te blagovne znamke sicer predstavljajo profesionalni čopiči za ličenje. Pa vendar kolekcija kozmetičnih izdelkov ponuja mnogo več. V sklopu kolekcije ličil za oči ponujajo palete senčil v različnih odtenkih. Nekateri odtenki so naravnih barv, drugi pa malo bolj drzni.

Ponujajo tudi črtala za oči v gelu, tekoče in navadno črtalo za oči ter odličen set vodoodpornih maskar. V kolekciji kozmetičnih izdelkov Sigma najdemo tudi rdečila za lica. Ta so v nežnih odtenkih rožnate in vijolične barve. Ustnicam podjetje nudi posebno pozornost s tekočimi in navadnimi šminkami. Šminke odlično delujejo v kombinaciji z barvami v paleti senčil.

Preberite si še članek z naslovom “Priljubljeni Makeup Revolution izdelki“.

Objave iz iste kategorije: