Priljubljeni Makeup Revolution izdelki

Ličenje je za nekatere med vami dnevni ritual, ki ga najpogosteje opravite že zgodaj zjutraj. Pri tem vam je najpomembneje, da se kar se da hitro pa tudi učinkovito namažete. To pa je zlasti odvisno od izdelkov, ki jih uporabljate. 

Kakovost produktov za ličenje je ne nazadnje odvisno tudi od proizvajalca oziroma blagovne znamke. V tem hipu je med bolj priljubljenimi tudi Makeup Revolution, saj vam ponuja veliko izjemno kakovostnih ličil in drugih kozmetičnih izdelkov. Na kratko vam bomo predstavili nekaj najbolj iskalnih in zaželenih izdelkov tovrstne blagovne znamke.

Set za popolne obrvi Focus & Fix 

Dobri poznavalci ličenja trdijo, da so obrvi okvir obraza. Ravno zato je še toliko pomembneje, da so pravilno oblikovane in naličene. Makeup Revolution izdelek za lepo narejene obrvi Focus & Fit, je odlična izbira, saj vam ponuja popoln videz obrvi. Set vsebuje tri odtenke ličil za barvanje obrvi ter posebno voskasto kremo za precizno ureditev. Del seta je tudi čopič za enostavnejši nanos. 

Makeup Revolution paletka za obrvi
Makeup Revolution paletka za obrvi – Focus & Fix Brow Kit – Light Medium

Set je idealen za v torbico. Z njim si torej obrvi lahko uredite kjer koli in kadar koli. Vsebuje še izjemno praktično ogledalce ter pinceto, ki sta pri ličenju nepogrešljiva. Z izdelkom si boste lahko svoje obrvi poudarili na povsem naraven in estetski način. 

Bronzer v treh odtenkih 

Makeup Revolution bronzerji so izjemno kakovostni. Na trgu lahko izbirate med več različicami. Bronzer Reloaded je še posebej priljubljen, saj vam ponuja izpopolnjeni videz vaše kože ter ji hkrati doda še učinek rahle porjavitve. Izdelek je zato zlasti priljubljen v poletnem času.

Bronzer Reloaded vam je na voljo v treh različnih odtenkih. Pravega boste izbrali predvsem glede na ten svoje kože. Za vse tri vrste pa je značilno, da obrazu dajo svež in zdrav videz, bronast pridih, kožo nežno tonirajo. Izdelek je primeren tudi za oblikovanje kontur

Šminka z mat učinkom 

Makeup Revolution Iconic Pro je oznaka za mat šminko, ki vam je na voljo v dveh različnih odtenkih. Za obe vrsti je značilno, da dobro poskrbita za intenzivno pigmentacijo. Odtenek boste izbrali glede na ten kože oziroma glede na svoj slog ličenja. 

Vse priljubljene izdelke Makeup Revolution lahko kupite v spletni prodajalni. 

Objave iz iste kategorije: