Upočasnite staranje kože in preprečite poškodbe kože

Sonce, veter in različni kozmetični preparati uničujejo vašo kožo. Koža se z leti stanjša, obarva in ponekod zguba. Pomembno je, da ukrepate preventivno in upočasnite staranje kože s pomočjo profesionalcev.

Preventivna nega preprečuje brazgotinjenje kože

Redna nega obraza Maribor pozitivno vpliva na stanje vaše kože in preprečuje staranje. Takojšnje spopadanje z nečisto, mastno in aknasto kožo, na dolgi rok prepreči brazgotinjenje in poškodbe kože. Doma si lahko kožo očistite in negujete le do določene mere. Priporočljivo je, da si vsaj enkrat mesečno privoščite strokovno nego obraza Maribor in poskrbite za zdrav videz obraza.

Strokovna nega obraza Maribor

Strokovna in globinska nega obraza Maribor poteka v več fazah. Postopek se začne z odstranjevanjem ličil, nečistoč in odmrle kože. Kožo se nato pripravi in neguje s serumi, čistilnimi maskami in hranljivimi kremami. Koža je očiščena s preparati, ki so polni antioksidantov, vitaminov, mineralov, koencimov in provitaminov. Kozmetične preparate strokovnjaki izberejo na podlagi vašega tipa kože, poškodb in vidnih znakov staranja.

Za nanašanje pudra, senčil in rdečil lahko uporabite čopiče znamke Sigma, ki so enostavni za uporabo, a hkrati ponujajo mnogo več kot to.

Sproščanje in nega problematične kože

Negovanje problematične in aknaste kože je včasih boleče in mučno. Globoki in gnojni mozolji potrebujejo posebno nežno nego. Nega obraza Maribor se začne s sproščanjem stranke, nanosom vitaminske in antibakterijske maske ter se nadaljuje z rahlo masažo kože. Po odstranitvi maske, sledi nanos zdravilnih serumov in pomirjevalne kreme.

Nega obraza s prvimi znaki staranja

Vsakodnevni stres in hiter tempo življenja negativno vplivata na vaše počutje in vašo kožo. Prvi znaki staranja se manifestirajo v obliki podočnjakov, aken in gubic. Nega obraza Maribor s poudarkom na področjih z vidnimi znaki staranja, se začne z nego predela okoli oči. Uporaba posebnih blazinic s kolagenom zmanjša otekline in zabuhlost ter gladi gubice. Nega se nadaljuje s serumom in kremo s kolagenom ter elastanom. Obe sestavini kožo navlažita, zgladita in učvrstita.

Diamantni piling za zdrav sij kože

Pri diamantnem pilingu z diamantnimi konicami odstranjujejo odmrle celice, s čimer pospešijo cirkulacijo in obnavljanje kože. Takšna nega obraza Maribor kožo navlaži, neguje in osveži. Hkrati tudi odstrani ogrce, odpravi mastno kožo in spremembe pigmenta. Koža dobi nazaj mladostniški videz in izgubi gubice.

V povprečju ima vsak med nami nekje od 10 do 40 kožnih znamenj. Kožna znamenja ter izrastki na koži nastanejo, ko pride do nepravilnosti in melanocidne celice namesto da bi se razporedile po koži, rastejo v gruči. Lahko se pojavijo kjer koli na koži – v skupini ali posamično. Nekatera znamenja se pojavijo že ob rojstvu, druga kasneje. Pri tem veliko vlogo igra tudi genetika.

Objave iz iste kategorije: