Lastnosti mini kegeratorjev

Mini kegeratorji

Začnimo z mini kegeratorji. Mini kegerator je samotlačni namizni pivski avtomat, ki hrani 5-litrske »mini« sodčke (enako kot 10.5 vrčkov ali 14 pločevink). Ti so popolni, če v vaši moški jami nimate veliko prostora. Mnogi so zasnovani tako, da sedijo na vašem pultu in se lepo prilegajo pod zgornje omare. To vam omogoča, da ga postavite v kuhinjo ali na mizo v sobi za zabavo. Prav tako je super, če ste le občasni pivec piv, ki ne želi shranjevati steklenic in pločevink povsod. Za to vrsto kegeratorja je veliko možnosti. Oglejte si naš pregled mini kegeratorjev: (vstavite povezavo).

Ena od slabih strani mini sodčkov je izbor piva, ki je na voljo. Izbirate lahko med večjimi blagovnimi znamkami in večjimi pivovarji, vendar se boste morali zelo potruditi, da bi našli najljubše lokalno pivo v tej velikosti.

Druga slaba stran pri nakupu mini kegeratorja je, da je večina mini sodov, ki so namenjeni za te sisteme, samo za enkratno uporabo. To pa zato, ker so vnaprej pod pritiskom, z CO2 vložkom v notranjosti. Nič težavnega, razen če ste domač pivovar in želite napolniti svoje sode s pivom. Zelo malo mini kegeratorjev je namenjenih za zunanji CO2 ali plin, tisti, ki pa to možnost imajo, izgledajo preveč težavni in niso vredni tistih 14 vrčkov piva. Tukaj je video; sami se odločite.

Medtem ko obstajajo možnosti za polnjenje pet-litrskih mini sodov pod pritiskom v mini kegeratorju, je edina razumna možnost za točenje sodčkov, ki jih lahko ponovno napolnim, uporaba mini kompletov za točenje. Tukaj je eden naših najljubših. Za več informacij o različnih vrstah sodov, ki so najbolj primerni za ponovno polnjenje, si oglejte ta videoposnetek:

Komercialni kegeratorji

Za tiste, ki se resnično želijo izkazati, je komercialni kegerator prava izbira. Pravzaprav ni bistvene razlike v velikosti ali funkcionalnosti med vašim standardnim domačim kegeratorjem kot je npr. Versonel kegerator VSL155TDSS in komercialnimi modeli, vendar obstaja razlika v kakovosti njihovih materialov in mehanike. Za komercialno uporabo morajo biti narejeni bolj trpežno in z boljšimi materiali kot domači kegeratorji. Imeli bodo večje ventilatorske motorje in kompresorje, ki bodo porabili več energije, vendar bodo morda bolj energetsko učinkoviti od tistih, ki so zgrajeni za domačo uporabo.

Objave iz iste kategorije:

by
Categories: