Led reflektorji

Led reflektorji postajajo vedno bolj priljubljeni tako za zunanjo, kot za notranjo uporabo. Njihova svetloba je dovolj močna, da lahko opravljate vsa dela, brez da bi imeli težave z svetlobo. Ljudje jih obožujejo tudi zaradi tega, ker so izredno varčni in imajo tudi precej daljšo dobo, kot navadni reflektorji in druga svetila.
Najbolj primerni so za prostore, kot so pisarna, drugi poslovni in delovni prostori, saj se v teh prostorih potrebuje dobra svetloba za branje, urejanje dokumentov, za izdelavo kakšnih materialov in nešteta druga dela. Led reflektorji imajo tudi to pozitivno lastnost, da lahko svetlobo regulirate sami in nastavite kako želite imeti osvetljen prostor. Na voljo so vam reflektorji različnih oblik, velikosti in tudi moči, saj je zelo odvisno od tega za kaj jih boste uporabljali.

Led reflektorji za zunanjo uporabo

Ko boste kupovali led reflektorje, je potrebno najprej vedeti za kaj in kje jih boste potrebovali. Če bodo ti namenjeni za zunanjo uporabo, potem morate temu primerne tudi kupiti, da ne boste imeli potem ob slabem vremenu težave z okvaro. Za zunanjo uporabo morajo biti led reflektorji odporni na dež, vlago, mraz in tudi na UV žarke, ker drugače se vam bodo hitro pokvarili in boste morali kupiti nove.

Tudi led reflektorji na senzor so vedno bolj priljubljeni

Največkrat se za led reflektorje na senzor odločijo kakšna podjetja, trgovine, lokali in podobne ustanove, kjer ljudje množično hodijo mimo in se kar naprej potrebuje svetloba. Največkrat pravzaprav lahko opazimo reflektor na senzor v javnih straniščih. Z led reflektorji na senzor lahko omogočite manjšo porabo energije in izboljšate varčnost za precej odstotkov, saj ljudje redko za sabo ugašajo luči, ti pa se bodo ugasnili sami, ko ne bodo več zaznali nobenega gibanja. Te reflektorje lahko uporabite tudi doma na stopnišču, dvorišču in na podobnih mestih, kjer potrebujete takojšnjo svetlobo, ko se premaknete in vam ni potrebno po temi iskati stikala, da bi lahko prižgali luč. Delujejo namreč s pomočjo senzorja, nameščenega na led reflektorju, ki zaznava gibanje. Takoj ko se bo v bližini njega oziroma v prostoru, kjer ga imate nameščenega, kaj premaknilo, se bo ta aktiviral in vam osvetlil celoten prostor.

https://www.youtube.com/watch?v=g5tfZBhwZI0

Objave iz iste kategorije:

by
Categories: