Plinski žar Weber Spirit II E-310 po dveh letih uporabe

Kako peče hrano: tako kot pri večini žarov je bilo potrebno nekaj časa, da se je dobil primeren okus po žaru. Po začetnem testnem obdobju prenosni plinski žar Weber Spirit II E-210 prinaša zelo stabilno izkušnjo peke na žaru. Zdi se, da čiščenje, veter ali vreme žar ne bodo motili.

Imel sem nekaj večjih vžigov masti, ki jih je povzročil velik neočiščen pladenj na dnu. S to postavitvijo sem v pričakoval, da bo vse teklo v posodo za enkratno uporabo. Vendar pa na tej ponvi sedi nekaj kupčkov masti, ki jih je treba pogosto odstraniti. Kar se tiče posode za enkratno uporabo: drži veliko masti in jo je treba zamenjati vsakih nekaj mesecev.

 

 

Prenosni plinski žar Weber Spirit II E-210 je odličen v primerjavi z mojimi zadnjimi cenovno ugodnejšimi žari. Čeprav je malo manjši, mislim, da ima največ zaslug za njegovo dobro zmogljivost telo žara, ki dobro drži toploto.

Kakšen je žar po dveh letih uporabe

Črna barva na pokrovu ni več sijoča in nova. Zgleda, da se je barva obrabila; morda zaradi pokrivala za žar, ki smo ga uporabljali. Res sem pričakoval, da se bo bolje držala. Po pravici povedano, se nisem preveč trudil s čiščenjem. V notranjosti so toplotni deflektorji začeli rjaveti. Kot lahko vidite, je v tem trenutku to precej velik problem, zato bom moral nabaviti nekaj novih, vendar gorilniki izgledajo kot novi. Rešetke, prevlečene s porcelanom, za katere me je pošteno skrbelo, so se držale bolje kot vse druge, ki sem jih kdaj videl.

 

Objave iz iste kategorije:

by
Categories: