Ustvarimo večje udobje v vsaki sobi s svetili

Eden izmed najlažjih načinov, da ustvarimo atmosfero sproščenosti v vsakem domu, je s primerno količino svetlobe. To lahko naredimo na mnogo različnih načinov, vendar je najlažje, če uporabimo stenska svetila. Ta so ključna komponenta pri tem, da prinesemo občutek obdobja in sproščenosti v katerikoli prostor. Tako lahko izpostavimo različno pohištvo in drugi dekor, ki bo privabljal poglede. V vsakem primeru pa je dobro, če naše stanovanje ali dom uredimo tako, da bo čim bolje osvetljen za varnost, delo in udobje.

Kje vse lahko namestimo stenska svetila?

Hiši ali stanovanju stenska svetla prinesejo večji nivo varnosti in praktičnosti v vsak prostor. Tako lahko v stopnišče, ki ima slabo vidljivost, namestimo luči na steno, kar ga bo naredilo veliko bolj varnega. To pomeni, da se ne bomo spotikali ob stopnice ali naleteli na kakšno nepričakovano oviro. Najbolje je, če v tem primeru kupimo tako svetilo, ki sveti navzdol, da lažje vidimo pot. 

Stenska svetila je idealno namestiti v kopalnico, saj je to prostor, ki mora biti varen in v katerem se počutimo dobro. Tako bomo poskrbeli, da bo naša kopalnica ravno dovolj osvetljena in varna za uporabo. Poleg tega pa bomo s primernim nivojem svetlobe ustvarili občutek razkošnosti in miru, ki bo na nas blagodejno vplival.

Izpostavimo dekoracijo sobe

Naša dnevna ali druga soba izgleda veliko boje, če izpostavimo nekaj, kar jo naredi posebno. Naša zbirka priznanj, diplom, nagrad in drugih dosežkov izgleda odlično, če jih nežno iluminiramo s stenskimi svetili. Enako velja za zbirke knjig in druge stvar na katere smo ponosni in bi jih radi pokazali obiskovalcem.

Prej smo omenili, da s primerno svetlobo ustvarimo idealno vzdušje v vsakem prostoru. LED stenska svetila so kot nalašč za osvetlitev izbranih delov kateregakoli prostora. Poleg tega pa imajo zanemarljivo porabo energije, kar pomeni, da jih vedno lahko pustimo prižgana.

Različne vrste luči

Ko omenjamo stenska svetla, se moramo zavedati, da jih lahko kupimo v različnih konfiguracijah. Prednost imamo, če poznamo najboljšo uporabo omenjenih konfiguracij, ki so:

  • Luči, ki svetila navzgor

Te so mišljene za uporabo na stenah in v sobah, kjer želimo poudariti atmosfero. To so lahko hodniki, knjižnice, delovne sobe in drugje.

  • Luči, ki svetijo navzdol

Take stenske luči imajo bolj praktično nalogo, saj jih povečini uporabljamo v hodnikih in drugih prostorih, kjer želimo, da nam osvetljujejo pot.

  • Bralna stenska svetila

Ta so odlična za spalnice, saj jih namestimo na steno pri naši postelji. Lahko jim nastavljamo kot in jih obračamo po želji, saj so mišljena, da nam pomagajo pri branju knjige.

Na spletni strani www.volino-svetila.si bomo zasledili odlično cene in bogato ponudbo vseh možnih svetil za naš dom. Poleg tega pa ponujajo veliko izbiro žarnic, LED ter drugih svetil, ki so primerna za industrijska in domača okolja.

Objave iz iste kategorije:

by
Categories: