Lexmark toner za tiskalnik

Potrebujete nov Lexmark toner za vaš tiskalnik, ker vam je v starem zmanjkalo barve? Odpravite se na spletno stran Toner123.si, kjer vas čaka pestra izbira različnih tonerjev in kartuš, med katerimi so tudi tisti znamke Lexmark. Gre namreč za eno najbolj priljubljenih blagovnih znamk za kartuše in tonerje, zato je tudi izbira še toliko večja, kot pri drugih modelih.toner-za-tiskalnik

Kateri Lexmark toner potrebujem?

Pred nakupom katerega koli tonerja ali kartuše morate vedeti, kateri model tiskalnika imate. Oznako, ki je navadno sestavljena iz črk in številk, lahko najdete na vašem tiskalniku, saj mora biti napisana na njem. Le tako boste lahko našli toner ali kartušo, ki jo potrebujete in ki jo boste lahko uporabili v vašem tiskalniku.
Poleg tega, da morate vedeti oznako tiskalnika oziroma kartuše ali tonerja, pa morate seveda pri izbiri biti pozorni tudi na to, ali gre za barvno ali črno kartušo. Najenostavneje boste kartušo ali Lexmark toner našli tako, da boste oznako preprosto vpisali v iskalnik in pregledali rezultate.

Kakšne so cene Lexmark tonerjev in kartuš?

Cene tonerjev in kartuš se razlikujejo glede na to, kje opravite nakup, pa tudi glede na to, ali gre za originalne ali kompatibilne kartuše in tonerje, saj večina trgovin ponuja oboje. Originali so navadno precej dražji, samo od vas pa je odvisno, kaj boste izbrali – če želite najcenejšo možnost, potem izberite kompatibilne tonerje ali kartuše. Poleg tega pa je cena odvisna tudi od tega, koliko barve je v kartuši ali tonerju oziroma za koliko natisnjenih listov zadostuje. Količina barve je navadno navedena v mililitrih, prav tako pa je podana tudi približna ocena strani, ki jih je možno natisniti z enim tonerjem ali kartušo.


Pri nakupu velja biti pozoren tudi na posamezne akcije ali popuste, saj kartuše in tonerje lahko kupimo tudi vnaprej, takrat, ko imamo še dovolj barve za tiskanje, a se je ravno začela določena akcija, ki se jo splača izkoristiti. Če boste kartušo ali toner blagovne znamke Lexmark kupovali preko spleta, velja biti pozoren tudi na stroške poštnine – pod določenimi pogoji nekateri spletni trgovci ponujajo tudi brezplačno poštnino, zato je pametno pogledati, kdaj je temu tako in preračunati, če se vam morda ne splača naročiti malo več in tako denar, ki bi ga odšteli za poštnino, raje zapraviti za še eno kartušo ali toner, ki vam bo v prihodnosti zagotovo še prišla prav!

Objave iz iste kategorije: