Vloga zaščitnega stekla za telefon

Zaščitno steklo za telefon v resnici velja za najuporabnejši dodatek, ki ga je vaša naprava sploh lahko deležna. Igra namreč veliko pomembnejšo vlogo, kot si morda sploh mislite. Z njim lahko na najučinkovitejši možni način lahko preprečujete nastanek škode na zaslonu. 

Zaščitno steklo je na vaši mobilni napravi skorajda neopazno, a ima zato torej toliko pomembnejšo vlogo. Sicer pa se takšna vrsta stekel lahko uporablja za prav vse modele mobilnih naprav. Raziskave so pokazale, da kar 8 uporabnikov mobilnih naprav od 10 uporablja zaščitna stekla.

Posledično polovici uporabnikov zaščitnega stekla ravno zaradi tega dodatka ni bilo treba na servis ali popravilo telefona že več kot leto dni. Zaščitna stekla za telefon so namreč sestavljena iz zelo vzdržljivega in kakovostnega stekla. To ščiti vašo mobilni napravo tudi ob najbolj neugodnih preletih na trdo podlago, na primer na asfalt ali kuhinjska tla. 

Najbolj prestižne in cenjene znamke za zaščitna stekla 

Zaščitno steklo za telefon vam je na voljo na različnih mestih. Najbolje pa je, da takšne telefonske dodatke kupujete kar v specializiranih prodajalnah s telefonsko opremo. Na tem mestu so vam namreč na voljo najbolj prestižne in tudi najbolj cenjene znamke zaščitnih stekel. 

Zaščitno steklo za telefon
Zaščitno steklo za telefon za večjo varnost

Pri izbiri zaščitnega stekla za vaš telefon vam lahko pomaga strokovno podkovani in izkušeni prodajalec. Ta vam bo podal tudi zelo jasna navodila, kako steklo za zaščito telefona namestiti. 

Nameščanje zaščitnega stekla za telefon 

Zaščitno steklo za telefon Apple, Samsung, … je torej odlična izbira dodatka, sploh če ga primerjate s plastično vrsto zaščite. A ne glede na to, kako kakovostno zaščitno steklo si boste kupili, je najpomembnejša pravilna namestitev. Steklo za zaščito telefona vam ne bo kaj dosti koristilo, če torej ne bo pravilno nameščeno.

Video: Navodila za nameščanje Premium zaščitnega stekla za telefon Optishield Lux

Najpomembnejši korak pri nameščanju zaščitnega stekla na vaš telefon je zagotovo to, da zaslon naprave najprej kar se da dobro oziroma temeljito očistite. Če zaslona telefona ne boste primerno očistili, se bo zaščitno steklo za telefon morda zlepilo skupaj s prahom, oljem ali pa kakršno koli drugo vrsto umazanije. Zaslon lahko učinkovito očistite kar s sovpadajočim čistilom, ki ga dobite v paketu skupaj z zaščitnim steklom. Na ta način boste zagotovo dosegli najlepši sijaj.

Objave iz iste kategorije: