MSM v prahu – mineral lepote

Msm prah spada v družino visoko organskega žvepla in nastaja pri rastju alg v oceanih in izhlapeva v oblake. Nato z dežjem pade nazaj na zemljo in postane hrana za zemeljske organizme. Z uživanjem msm prahu vam zagotavljamo, da se boste počutili boljše in boste tudi izgledali boljše, saj vam bo pomagal tako pri zdravju in počutju, kot tudi pri samem izgledu. Njegovi vitamini in zdravilni učinki bodo popolnoma obnovili vaše telo in vaše zdravje se bo zagotovo izboljšalo.

Za kaj in kako se sploh uporablja msm prah?

Msm prah se uporablja za zelo veliko zdravilnih učinkov v našem življenju. Namenjen je za:
– Spodbujanje in delovanje imunskega sistema
– Za pomoč pri diabetesu
– Za hitro celjenje ran in zmanjševanje brazgotin
– Za lajšanje zgage
– Za lajšanje alergij na živila in cvetni prah
– Za odpravljanje mišičnih krčev
– Za odstranjevanje vnetja
– Za odpravljanje mišičnih krčev
– Za povečanje koncentracije
– Za duševno umirjenost
– Za povečanje energije
– Za hitrejšo rast las in nohtov
– Za lepšo, bolj prožno in mehkejšo kožo

Nekatere ženske ga uporabljajo tudi za vse kozmetične namene, ker so mnenja, da je to popolnoma notranja kozmetika, saj je koža po njem bolj mehka, prožna, preprečuje gube, akne in luskavico. Seveda je za preprečevanje nastajanja gub priporočena tudi krema za gube.

Msm prah (http://www.super-obrok.si/superzivila/msm-mineral-lepote) je dober tudi za boleča vnetja in bolezni prebavil, ter izboljšuje prebavo. Preprečuje tudi utrujenost, stres, ekceme, hormonske težave, astmo in druge alergije. Vsekakor pa odlično obnavlja in zdravi celice, ter omogoča, da hranilne snovi in voda lažje prehajajo do celice. Vsak dan lahko zaužijete eno čajno žličko msm-ja, najboljše v kombinaciji z C vitaminom, da se ustvari pozitiven sinergijski učinek. Veliko ljudi ga največkrat zaužije z naravnim pomarančnim sokom, saj ima veliko C vitamina in sam okus msm- ja tudi malce omili, saj ima sam msm zelo grenek okus.

MSM prah lahko uporabljate tudi pri svojih domačih ljubljenčkih

Tudi pri vaših kosmatih prijateljih lahko ima msm prah zelo pozitiven učinek. Z njim lahko namažete rane in tudi tačke, da jih zaščitite pred mrazom in vročino. Lahko ga pripravite enako za sebe, kot živali v tekočem stanju, da ga spijejo ali pa jim le ponudite sam prah da ga poližejo. Tudi njim bo nudil vse te pozitivne učinke. Imeli bodo boljši imunski sistem, manj vnetij in alergij, lepšo dlako in še veliko drugih zdravilnih učinkov, ki dobro vplivajo na vsakogar.

Objave iz iste kategorije: