Velika priljubljenost mokre hrane za pse

Svojemu pasjemu kosmatinčku ponudite najbolj kakovostno hrano. Za to vam bo nadvse hvaležen, še pomembneje pa je, da bo za to bolj zdrav in se normalno razvijal. K sreči se lastniki živali vse bolj zavedajo, kako pomembno je svojim hišnim ljubljenčkom ponuditi vrhunsko hrano. Kljub temu pa nakup hrane za živali ni vedno najbolj posrečen.

Najbolj kakovostna hrana za živali se lahko kupiti v specializiranih prodajalnah oziroma v prodajalnah za male živali. V nadaljevanju boste spoznali, kakšna vrsta hrane je na voljo za pse. Daleč najbolj priljubljena je mokra hrana za pse.

Kdaj psu ponuditi mokro hrano?

Medtem ko je mokra hrana večini psom nekaj najljubšega, pa ni ravno najbolj praktična izbira za njihove lastnike. Še posebej ne tedaj, kadar s psom odidejo na pot. V tem primeru je veliko bolj priročna suha hrana, kot so denimo briketi.

Mokra hrana za pse vsebuje več vode
Mokra hrana za pse vsebuje več vode in to nudi večjo hidracijo za vaše ljubljenčke!

Svojemu pasjemu kosmatincu lahko mokro hrano za pse ponudite vsak dan, in sicer v kombinaciji s suho. Kljub temu pa z mokro hrano za živali ne smete pretiravati.

V katerem delu dneva psu ponuditi mokro hrano?

Če ste skrbni lastnik kužka, potem vam je verjetno jasno, da je dobro, da psu vsak dan približno ob isti uri ponudite zdrav obrok. To pomeni, da ni čisto točno določeno, kdaj mu je ponujena mokra hrana za pse. Pomembno pa je, da je vsak dan ob približno isti uri na voljo.

Tema videa je “Ali lahko moj pes jedo samo mokro pasjo hrano?” To je 100% v redu. Ljudje so zaskrbljeni, ali bodo imeli njihovi hišni ljubljenčki redko blato, če bodo jedli samo mokro hrano, tamu pa ni tako.

Pes naj ima ves čas nekje pri sebi na razpolago suho hrano, na primer pasje brikete, in svežo vodo. Enkrat čez dan pa mu v ločeno posodico dajte še mokro hrano.

Kakovostna mokra pasja hrana

Mokra hrana za pse je na razpolago v številnih različicah, na primer v konzervi, v obliki klobas in podobno. Ključno pa je, da je izdelana iz zdravih sestavin.

Sestavine mokre pasje hrane si lahko ogledate na deklaraciji izdelka. Ta mora biti napisana jasno. Preverite delež sestavin, ne nazadnje tudi proizvajalca. Zanima naj vas predvsem mokra hrana za pse proizvajalca, ki je dobro preverjen in na trgu prisoten že vrsto let. Če vam je proizvajalec oziroma blagovna znamka povsem neznana, se takšni pasji hrani raje izognite. Še posebej, če je zelo poceni.

Objave iz iste kategorije: