Paketna dostava

Kurirček je podjetje, ki izvaja raznovrstne poštne storitve. Ker je to mlado podjetje po datumu ustanovitve kot po kadru, kot tako zelo dobro razume potrebe predvsem aktivnega modernega uporabnika.
Njihove storitve so zato prilagojene modernemu delovniku, ki jih lahko, kot je razvidno z njihove spletene strani, naročite kadarkoli, saj so uporabnikom na voljo vse dni v letu oz. vse dni v tednu. Posebna področja, kjer se podjetje odlikuje sta hitra pošta in paketna dostava.

Po osnovni opredelitvi je paketna dostava vsaka dostava, ki se vrši v obliki pošiljanja in dostavljanja posameznih pošiljk. Te pošiljke so lahko zabojniki, standardni paketi ali paketi pošte v obliki posameznih večjih pošiljk. Komu boste svoj paket zaupali, je seveda vaša odločitev, pri čemer je prvi korak, ki ga morate opraviti, pridobitev informacije, za koga izvajalec storitve opravlja. Nekateri ponudniki storitev paketne dostave se namreč koncentrirajo zgolj na poslovne subjekte. Nadalje je vedno treba proučiti cenovno ponudbo posameznih ponudnikov in načine, kako lahko paket kot pošiljatelj oddate in ga kot prejemnik tudi prejmete. V kolikor ste kot prejemnik ali pošiljatelj časovno zelo omejeni, je pomembno tudi, kako prilagodljivo je vaše izbrano podjetje. Kurirček je na tem področju vsekakor nadvse konkurenčen kandidat.

Vsako vestno podjetje, ki se ukvarja s poštnimi storitvami, ima urejene tudi postopke upravljanja in ravnanja s paketi. Vaša poštna služba vam mora omogočiti, da svoj paket sledite, ga pred pošiljanjem ustrezno označite in glede njega podate specifična navodila. Postreči pa vam mora tudi s podatkom o hitrosti dostave pošte, kar je nadaljen pomemben paramenter pri izboru poštne službe. Storitev hitre pošte je sicer posebna vrsta poštne storitve, ki jo uporabnik pri Kurirčku lahko naroči in jo posebej doplača, vendar so razlike pri dostavi redne pošte med poštnimi službami lahko precej velike, zlasti pri paketni dostavi. Na obeh področjih je podjetje Kurirček izpričano eno najboljših podjetij v Sloveniji, ki ponuja tovrstne storitve.

To je potrdila tudi raziskava o kakovosti poštnih služb, ki jo je izvedla v letu 2014 Agencija za pošto in elektronske komunikacijske storitve Republike Slovenije. V skladu z dognanji Kurirček ponuja nesporno najhitrejše poštne storive, ob tem pa je cenovno zelo ugoden.

https://www.youtube.com/watch?v=orIGr6tZCqU

Objave iz iste kategorije: