Robotska kosilnica samodejno vzdržuje vašo trato

Uživajte v popolni trati 24 ur na dan z robotsko kosilnico Husqvarna. Robotska kosilnica Husqvarna je tehnologija, ki prihrani čas in samodejno vzdržuje vašo trato 24 ur na dan-podnevi ali ponoči, ne glede na to ali dežuje ali sije sonce. Kompleksna dvorišča in zelenice za to izjemno zmogljivo, pametno kosilnico, ki je vodilna v svetu robotske košnje, niso problem.

Pri tradicionalni košnji, preden travo v celoti pokosite, ta že zraste precej. Pri avtomatski kosilnici se travo kosi naenkrat, ne glede na pogostost košnje. Z uporabo navigacijskih zmogljivosti GPS bo vaša trava vedno popolna in naravno oplojena z hranilnimi snovmi.

Robotska kosilnica Husqvarna je tehnologija, ki prihrani čas in samodejno vzdržuje vašo trato 24 ur na dan-podnevi ali ponoči, ne glede na to ali dežuje ali sije sonce.

Udobje, ki je dobesedno vrhunsko

Robotska kosilnica je pametna rešitev in katero je možno v celoti upravljati prek vaše mobilne naprave, kar vam omogoča enostavno prilagajanje ali spreminjanje delovanja kosilnice. Gre za prihodnost negovanja travnatih površin brez večjega napora.

Husqvarna je svetovni vodja na področju robotske košnje od leta 1995

Odkar je bila leta 1995 predstavljena prva robotska kosilnico, je Husqvarna znana kot vodilna v svetu pri robotskih kosilnicah. Gre robotsko revolucijo – in dokler bodo trate, ki potrebujejo nego, bo robotska kosilnica zagotovo najprimernejša, najboljša in najučinkovitejša rešitev.

Danes je več kot 2 milijona travnikov po vsem svetu urejenih s pomočjo robotske kosilnice Husqvarna. Robotska kosilnica Husqvarna je pogosto ocenjena kot najučinkovitejša robotska kosilnica, na podlagi testov in po raziskavah, vključno z robotskimi kosilnicami, ki lahko obdelujejo trate nad 1 hektarjem. Dan in noč, dež ali sonce, nanje se lahko zanesete, vaša robotska kosilnica bo v vsakem primeru zunaj ustvarila popolno trato.

Robotska kosilnica je najlažji način do urejene trave, zdrave in popolne. Poleg tega, pa lastnikom omogoča opravljanje drugega dela, vmes, ko samodejno kosi. Hkrati je tudi zelo enostavna za uporabo. Ko namestite robotsko kosilnico, ta samodejno poskrbi, da bo vaša trata pokošena brez vašega posredovanja. Ne glede na to, ali ste doma ali zunaj, bo vaša trata dobro vzdrževana. Nikoli več vam ne bo potrebno skrbeti za košnjo. Robotska kosilnica je v primerjavi z običajnimi kosilnicami zelo lahka in tehta le 15 do 30 kilogramov. Nadzorna plošča je intuitivna za upravljanje. Po tem, ko jo nastavite, lahko kosilnico pustite in ta opravi svoje delo.

Gre za kosilnico, izredno priljubljeno, priljubljeno blagovno znamko, ki je znana predvsem po odličnih lastnostih in visoki kakovosti. Kosilnica, ki nikoli ne razočara in ne pusti na cedilu.

Objave iz iste kategorije:

by
Categories: