Skodelice z napisi

Preprosto, a zelo učinkovito in lepo darilo: to so različne skodelice! Za vsakega se najde takšna, ki mu bo všeč, poleg tega pa jih nikoli ni preveč, pa četudi jih imamo že veliko! Na njih so lahko različni motivi, zelo priljubljene pa so tudi tiste s simpatičnimi napisi!

Kakšen motiv izbrati?

Skodelice oziroma lončki za kavo in čaj ter druge pijače so na voljo v različnih oblikah in raznovrstnih velikostih. Kavne šalčke so navadno nekoliko manjše, za čaj pa malo večje. A danes se tega pravila ne držimo več tako zelo in marsikdo si rad privošči tudi velik lonček kave, sploh če vanjo doda še precej mleka.

Poleg tega pa v zadnjem času zelo priljubljeni postajajo tudi emajlirani lončki, ki se uporabljajo namesto porcelana ali keramike za pitje čaja, kave ali česa drugega. Tudi ti so lahko opremljeni z različnimi simpatičnimi motivi ali napisi, ki izbran motiv še polepšajo, zaradi emajla pa je možno v takem lončku vsebino tudi pogreti na štedilniku ali gorilniku, torej imajo še dodatno praktično vrednost.

Kakšen napis izbrati?

Napisa ‘Super dedek’ na lončku bo vesel prav vsak dedek, zato je tak lonček za kavico ali čajček kot nalašč zanj in bo zelo ponosen ter vesel darila. Vsekakor izberite napis, ki je pisan na kožo obdarovancu, če pa bo zraven napisa še lep motiv, bo darilo popolno! Poleg tega pa obstajajo tudi prav posebni lončki za kavo in čaj, ki jih lahko porišete in popišete sami oziroma to nalogo prepustite obdarovanki ali obdarovancu – zraven namreč dobite posebno pisalo, ki se ne izmije zlahka. Skodelice z napisi so torej lahko super in hudomušno darilo hkrati.

Kako zaviti?

Zelo lepo je, če lonček podarite skupaj z vsebino zanj, recimo z pakiranjem dišeče mlete kave ali čajem, lahko pa zraven podarite tudi kaj drugega, kar se tematsko povezuje s trenutki zase. Ko si privoščimo svojo kavico ali čaj, si namreč vzamemo točno to – trenutek zase.

Zato lahko zraven podarimo ne le sladkor ali med oziroma kake piškote, ki pašejo k čaju ali kavi, ampak tudi kaj drugega, kar je sinonim za sproščanje in uživanje doma – recimo dišečo svečko, toplo odejo, copate, dobro knjigo.

Z marsičim lahko zaokrožimo darilo, da bo ne le uporabno, ampak tudi lepo!

Objave iz iste kategorije:

by
Categories: