Green Power je asociacija za vrhunsko oskrbo rastlin

Za naše rastline, ki jih vzgajamo povsem sami, je vsekakor potrebna tudi primerna razsvetljava. V veliki meri jim pomaga naravna svetloba, ki včasih ni zadostna oziroma vedno na razpolago. Ker so tudi rastline živa bitja, prav tako kot ljudje potrebujejo tudi umetno svetlobo oziroma razsvetljavo, za katero moramo poskrbeti sami.

Green Power je na primer dobra asociacija na temo vrhunske oskrbe naših rastlin. Povezana pa je z njeni razsvetljavo. Take izdelke, ki omogočajo vrhunsko razsvetljavo za naše rastline, lahko najdemo v prav vseh trgovinah, ki se osredotočajo predvsem na prodajo izdelkov za rastline in njihovo rast.

150 W magnetna dušilka

Na spletnih policah najbolj priljubljene trgovine z raznovrstnimi izdelki za naše rastline se med mnogimi produkti pojavlja tudi zelo priljubljena ter učinkovita 150 W magnetna dušilka Green Power. Primerna je za HPS in MH sijalke moči 150 W. Ljudje po njej radi posegamo tudi zato, ker je okolju zelo prijazna, poleg tega je izdelana tudi iz najbolj kakovostnih materialov. Njena prednost je tudi v tem, da se ne pregreva in ima elektronski vžigalni sistem. Ta lastnost jo uvršča med hibridne dušilke. Proizvajalec pa je poskrbel še za njeno dodatno zaščito, saj je zaščitena s poliestrsko smolo. Njena teža je nekaj gramov manj kot 3 kilograme.

Green Power kot priznana svetovna znamka

Sicer pa je blagovna znamka Green Power znana po celem svetu in na prodajne police postavlja predvsem električne agregate. Zanje je značilno, da pokrivajo potrebe po električni energiji, in sicer vse od 1 W pa vse tja do 1 MW. Od njihove velikosti je odvisna tudi moč motorja in tip motorja. Mali agregati so ponavadi opremljeni z bencinskimi motorji, za večje je značilno in tudi veliko bolj smotrno, da so opremljeni z dizelskimi motorji.

Agregati, ki jih na prodajne police postavlja Green Power so lahko izdelani v najrazličnejših izvedbah. Lahko so namenjeni za notranjo, zunanjo in tudi mobilno montažo.

Agregati Power Green, ki so namenjeni notranji montaži, so ponavadi izdelani kar brez protihrupnega ohišja. Za tiste za zunanjo montažo velja, da so opremljeni z ohišjem, ki povsem zagotavlja zmanjšanje hrupa, agregat varuje še pred neugodnimi vremenskimi pojavi.

Objave iz iste kategorije:

by
Categories: