TEKALNA STEZA ProForm

V tujih člankih, se tekalne steze ProForm pojavljajo kot ene boljših kakovosti. Pa to drži?

Še posebno v zadnjih letih je znamka ProForm vse bolj izpostavljena, še posebno kar se tiče tekalnih stez in ostalih fitnes naprav. Malce smo pobrskali po ozadju proizvajalca in lastnika te linije tekalnih stez in prišli do zaključka, da so v ozadju lastniki teh tekalnih stez enaki, kot stez NordicTrack. To ime pa že samo po sebi izžareva kakovost. Še vedno pa se med mnogimi uporabniki fitnes naprav poraja vprašanje – ali so te tekalne steze resnično tako dobre? So!

proform

Njihovi uporabniki so jim dodelili visoke ocene, leta 2016 pa so se ve neki tuji reviji pojavile tudi kot »najboljša izbira« za vsakega uporabnika tekalnih stez. Uradno so te modeli tudi uporabljeni na Bostonskem maratonu – kot model, s katerim lahko pretečete »domači maraton« in roko na srce, vsaka steza, ki uspešno prestane maraton, bo zagotovo prestala tudi domači test.

Sicer pa so modeli ProForm poznani po močnih in zmogljivih motorjih, kateri delujejo brezhibno in predvsem tiho. Najvišje možne hitrosti so v izziv profesionalnim tekačem, za dodatno otežitev pa je tu tudi funkcija nastavitve naklona. V sodobnem času marsikateremu uporabniku, poleg osnovnih funkcij za opravljanje kakovostnega treninga, veliko pomenijo tudi ostale funkcije. Glede na hiter tempo življenja in stres, je ena zagotovo čas, ki ga vedno primanjkuje. Iz tega razloga marsikaterega k nakupu pritegne tudi možnost brskanja po spletu in pregledovanja e-pošte med samo vadbo. Te steze podpirajo tudi aplikacijo iFit, s pomočjo katere lahko na stezo nalagate še dodatne programe treningov, jih shranjujete.

Skratka vse od motorja, pa do prikazovalnega zaslona, »štima«. Vse besede pohvale v tem primeru torej držijo in tekalne steze ProForm so res vredne nakupa!

Objave iz iste kategorije: