Tri ideje za personalizirana darila za podjetja

Personalizirana darila predstavljajo odlično priložnost za podjetja, da s svojimi kupci, poslovnimi partnerji in drugimi odjemalci vzpostavijo dolgoročnejšo poslovno vez in hkrati gradijo na bolj osebnih odnosih. Bolj osebni pokloni dajejo prejemnikom daril vedeti, da si je podjetje vzelo čas in razmislilo o tem, kateri predmeti so najbolj prilagojeni željam in potrebam odjemalcev. 

Poslovna darila, s katerimi podjetje izkazuje naklonjenost svojim poslovnim partnerjem in kupcem, so primerna za vsako priložnost, ne glede na starost in spol prejemnika. Hkrati pa lahko podjetje njihovo vrednost še dodatno poveča s tem, da nanje da izvesti ali natisniti svoj logotip ali reklamno sporočilo, ki učinkovito predstavlja in trži blagovno znamko. Predstavljamo tri popularne predmete, ki jih podjetje lahko podari svojim odjemalcem. 

Unikatni dežniki z odlično podlago za tisk logotipa 

Unikatni dežniki v različnih barvah in velikostih spadajo pod popularna personalizirana darila, saj imajo ti pokloni uporabno vrednost, hkrati pa jih lahko podjetje potiska z dizajnom po meri. Promocijski tisk na dežnike se lahko izvede na en ali dva panela ali pa na celotno površino dežnika. Podjetje lahko izbira tudi med različnimi materiali, ročaji in odpiralnim sistemom. Sicer pa so na voljo tudi zanimivi dežniki, kot so: 

  • Prosojni in obojestranski dežniki
  • Dežniki z UV zaščito 
  • Dežniki s sprehajalno palico ali torbico 
  • Dežniki iz steklenih vlaken 

Izvirne promocijske nakupovalne vrečke za večkratno uporabo 

Nakupovalne vrečke v različnih barvnih kombinacijah in barvah in materialih ročajev so odlična personalizirana darila, saj je nanje mogoče natisniti zanimive detajle, fotografije, reklamna sporočila ali logotip podjetja. Hkrati pa so nakupovalne vrečke za večkratno uporabo zelo uporabne in pomembno prispevajo k zmanjševanju onesnaženosti okolja. 

Zvezki, beležnice in notesniki za pisarne 

Zvezki, beležnice, notesniki in papirnati blokci so na voljo v različnih barvah, materialih in velikostih. Nekateri imajo tudi dodatke, kot so priložena pisala, USB ključi in LED kazala. Podjetje lahko izbira tudi med oblikami papirja, kot je karo, na črte ali papirji brez črt.  

Specializiran ponudnik promocijskih daril na spletnem naslovu www.habeco.hr nudi tudi profesionalen tisk, vezenje in graviranje na personalizirana darila. Pri unikatnih zvezkih in notesnikih pa omogočajo izbiro med različnimi barvami usnja ali papirja ter med dodatki, kot je elastična gumica, žepek za dokumente ter kazalo različnih barv. 

Objave iz iste kategorije: