Majice s potiski za najrazličnejše priložnosti

Oblačila so del našega vsakdana in le redko nosimo ista nekaj dni zapored. V naši garderobni omari se namreč skriva ogromno vrst različnih hlač, majic, puloverjev in drugih kosov. Nekateri kosi tekstila še posebej prednjačijo, na primer majice. Zlasti priljubljene so tiste s potiski, ki smo si jih mora dali narediti kar po meri.

Majice s potiski niso namenjene samo vsakodnevni uporabi za prosti čas, temveč so pogosto izdelane s prav posebnim namenom. Takšne so na primer majice za dekliščino. Krasijo jih najrazličnejši zabavni napisi, pogosto tudi slika ali fotografija.

Izbira materiala, velikosti in barve za majice s tiskom

Ko se odločamo za majice s potiskom za kakšno posebno priložnost, ni dovolj, da imamo pred seboj samo napis in motiv. V prvi vrsti moramo vedeti, koliko potiskanih majic si želimo, kakšna naj bo velikost, material in ne nazadnje še barvni odtenek. Na voljo so majice najrazličnejših tipov. Zelo elegantno denimo delujejo polo kratke majice.

Kakovostne majice s potiskom za dekliščino
Ko se odločamo za majice s potiskom za dekliščino, ni dovolj samo napis in motiv. Vedeti moramo koliko potiskanih majic si želimo, kakšna naj bo velikost, material in ne nazadnje še barvni odtenek.

Šele nato, ko izberemo število, velikost, material, tip ter barvni odtenek majic s potiskom, je na vrsti izbira primernega napisa in motiva. Če nimamo dobrih idej, si lahko raznovrstne napise za majice za dekliščino in druge priložnosti ogledamo na spletnih straneh ponudnikov takšnih izdelkov in storitve tiska na majico.

V kakšnem jeziku naj bo napis na potiskani majici?

Napisi za majice za dekliščino morajo biti pozitivno obarvani. Lahko so smešni, zabavni, spominjajo na osebne lastnosti bodoče neveste ali kaj podobnega. Vsekakor je napis na majici lahko v domačem ali pa tujem jeziku. Če ste skupaj z drugimi dekleti velike pristaši domačega jezika, si verjetno ne boste dovolili napisa v angleškem ali katerem koli drugem jeziku.

Ideje za napise za majice za dekliščino

Ob tem se vprašamo tudi, kako dolg naj bo napis na potiskani majici? Na majico lahko natisnemo samo besedo ali dve, lahko pa vključimo pesem oziroma nekaj verzov. O omejitvi prostora na majici vas bo verjetno opozoril ponudnik tovrstne storitve.

Najbolj priljubljene barve majic za dekliščino

Eden od ključnih elementov pri izbiri majic s tiskom je zagotovo ustrezna barva oziroma barvna kombinacija. Pogosto lahko vidite majice za dekliščino v roza odtenku, napis na njej pa je bel. Odlično se obnesejo še druge kombinacije. Dobrodošel je napis v zlati barvi, medtem ko je barva majice pastelna, odtenek pa lahko poljuben.

Objave iz iste kategorije: