Gumi tepihi za avto

Ne glede na to, ali vozite drag nov avto, ali pa kaj starejšega in bolj običajnega, velja skrbeti za čistočo avtomobila, predvsem pa ga velja zaščititi pred prekomerno obrabo. Pri tem se za zaščito površin odlično obnesejo gumi avto tepihi, ki  zaščitijo precej več kot zgolj prostor pred sedežem.

Kaj vse lahko ščitijo gumi tepihi za avto?

    • S tepihi seveda zaščitimo prostor za noge oziroma prostor pred vsemi sedeži. Tako preprečimo, da bi se tla avtomobila umazala s peskom, blatom in drugo umazanijo, kar ješe zlasti nujno v bolj mokrih dneh, ko zunaj dežuje ali sneži.
    • Gumi tepihi za avto so pomembni zlasti za zaščito tal pred voznikovim sedežem. Voznik je v avtomobilu pač vedno, kadar ta pelje, torej bo tam prišlo do največ obrabe – zaščititi je potrebno prostor pod stopalkami, da se originalna obloga ne obdrgne zaradi obutve.
    • S pomočjo večjih gumijastih preprog, ki so posebno oblikovane, lahko odlično zaščitite prtljažni prostor. Ta se hitro uniči, če kdaj peljemo v njem tudi kakšen bolj »grob« tovor, prav tako pa lahko prtljažnik odlično zaščiti tako pred dlako kot umazanijo in sledmi zob ter krempljev, kadar se z vami pelje vaš štirinožni ljubljenček.
    • Če zaščitite prtljažni prostor z nekoliko specifično oblikovanim tepihom, ali pa morda namesto tega kar s plastičnim vložkom za prtljažnik, bo ta še bolje zaščiten – tudi pred vodo. Ko boste naslednjič po smučanju v avto zlagali mokre smučarske čevlje, vas nebo več niti malo skrbelo.

Komu se priporočajo gumi tepihi za avto?

Vsekakor velja, da je potrebno poskrbeti za zaščito in čim manjšo obrabo vsakega avtomobila, zato so tepihi odlični za osebne avtomobile v zasebni lasti – zlasti, če ste nekoliko bolj športni in vozite športno opremo, če imate otroke, ljubljenčka. Še bolj pomembni pa so gumi tepihi za avto takrat, kadar avto ni družinski. Če gre za služben avtomobil, ki si ga izmenjuje več voznikov, za vozilo namenjeno delu oziroma prevozu opreme, orodje in delavcev, vozilo namenjeno komercialnemu prevozu ljudi ali avto, namenjen izposoji, so tepihi še toliko bolj pomembni, saj je siceršnja skrb za vozilo manjša. Kombiji, poltovornjaki in avtomobili za »rent a car«, torej nujno potrebujejo zaščito, sicer ne moremo pričakovati, da bodo ostali kolikor toliko dobro ohranjeni.

avto-preproge

Kje poiskati gumi tepihe?

Če potrebujete kakovostne tepihe, ki se popolnoma prilegajo vašemu avtomobilu tako v kabini kot v prtljažniku, prav tako pa bi radi o možnostih zaščite izvedeli še več, se obrnite na specializirano podjetje Withcar, kjer so vam na voljo tako gumi tepihi za avto kot tudi druga oprema, namenjena prav zaščiti avtomobilov pred obrabo.

Objave iz iste kategorije: