Odženite celulit

Veliko žensk si z negodovanjem ogleduje zadnji del svojih stegen v ogledalu in ob tem zmajuje z glavo ter se mršči, za kar je pogosto vzrok celulit, ki se mu ne morejo izogniti niti tiste najbolj suhe. Najpogosteje se pojavlja na stegnih oziroma je tam najbolj viden, ko ženska obleče krajše krilo ali kratke hlače, lahko pa se pojavi tudi na drugih delih telesa, recimo na zadnjici, kar še posebej pride do izraza, ko ženska obleče spodnje perilo ali kopalke. To vpliva tudi na njeno samozavest in na to, da se v svoji koži ne počuti dobro. Kaj lahko stori, da se znebi te nadloge?celulit

Brez celulita v kopalkah

Najbolj očiten celulit postane, ko se ženska obleče v kopalke. Mnogo žensk se zato na plaži skriva z rutami pareo ali se ob prihodu iz vode hitro oblečejo, da prikrijejo tisto, kar želijo skriti. Poletje je zato za nekatere ženske prava nočna mora, saj si je treba obleči kopalke, ki več odkrijejo kot prikrijejo.

Kako torej že pred poletjem poskrbeti, da boste brez težav oblekle kopalke, kadar koli se vam bo zahotelo plavanja ali poležavanja na ležalniku? Kaj je tisto, kar poleg gibanja in skrbi zase najbolje prežene celulit?

Rešitev najdete na Licare.si

Rešitev za celulit ni samo ena, rešitev je več. Treba je poskrbeti za redni piling in drenažo kože na mestih, kjer se pojavlja celulit, vendar je pri tem treba uporabiti najboljše izdelke, ki jih najdete na trgu. Ne zadovoljite se s povprečnimi kremami in geli, temveč izberite kakovostno kozmetiko, ki tudi učinkovito deluje.

Zelo dobro se proti celulitu obnesejo različne kreme in olja, ki jih s krožnimi gibi vtiramo v kožo in tako poskrbimo za njeno dobro prekrvavitev. Poglejte si ponudbo in izberite najboljšo kremo po svoji izbiri!

Kako premagati celulit?

1. Pijte dovolj tekočine!
2. Čim več se gibajte!
3. Poskrbite za dobro prekrvavitev kože!
4. Izberite kakovostno kozmetiko, ki ima anticelulitni učinek!
5. Poskrbite tudi za svojo samozavest in si že v fazi, ko imate še nekaj celulita, kljub temu brez strahu in sramu oblecite kopalke – zavedajte se, da boste kmalu celulit tako ali tako v celoti odpravile, poleg tega pa plavanje deluje zelo regenerativno in je ena od tistih oblik gibanja, ki vam lahko pomaga premagati tudi celulit! Po plavanju pa se ne pozabite namazati z ustrezno kremo proti celulitu!

Vaje za zadnjico. Z naslednjimi vajami boste okrepili zadnjične mišice in oblikovali zadnjico v zavidanja vredno obliko. Preberite več …

Objave iz iste kategorije: