Zakaj se uporablja koloidno srebro?

Zdravje je naša najpomembnejša vrednota in tisto, kar je v življenju najbolj dragoceno, zato je treba poskrbeti za to, da ostanemo čim bolj zdravi in vitalni. Najbolje je zato poskrbeti s popolnoma naravnimi sredstvi.

Mednje sodi tudi kolodialno srebro, ki ga nekateri imenujejo tudi naravni antibiotik in o katerem se zadnje čase veliko piše in govori, saj ljudje vedno bolj radi posegajo tudi po naravnih alternativah običajni medicini in farmaciji.

Srebrne posode so za shranjevanje mleka in druge hrane uporabljali že stari Grki in Rimljani, saj so na ta način živila ohranjali sveža oziroma se v takšnih posodah niso pokvarila. Koloidno srebro namreč kot vsak drug antibiotik preprečuje in zavira rast glivic, bakterij in drugih mikroorganizmov, poleg tega pa naj bi imelo tudi nekatere druge pozitivne učinke na zdravje in dobro počutje.

koloidno srebro

Kot vsako drugo zdravilo, pa je treba tudi naravna zdravila, pa naj si gre za zeliščne čaje ali koloidno srebro, jemati v skladu s priporočili in z njihovo količino nikakor ne pretiravati, saj ima lahko napačna uporaba neželene učinke, ki si jih zagotovo ne želite. Koloidno srebro se sicer prodaja brez recepta in kot prehransko dopolnilo, a ga je treba jemati kot vsako drugo zdravilo – s previdnostjo in v skladu s priporočili, saj bomo le tako od njega dobili pozitivne učinke.

Če niste prepričani, kako ga jemati, se o tem pozanimajte oziroma posvetujte z za to usposobljeno osebo. Prav nič ni narobe, če o jemanju tega pripravka povprašate vašega zdravnika, pa čeprav vam bi slednji raje predpisal običajne antibiotike v tabletah ali sirupu. Medicina in farmacija namreč navadno nista naklonjeni naravnim pripravkom in vsak lahko sam sklepa, zakaj je temu tako, saj se na tem področju vrtijo velikanske vsote denarja. Zagotovo pa so zdravniki in farmacevti poučeni tudi o naravnih pripravkih, med katere spada tudi koloidno srebro.

MSM, metil sulfonil metan, je organska oblika žvepla, ki se že leta uporablja tudi kot prehransko dopolnilo. Preberi več …

Objave iz iste kategorije: