Winterhalter – strokovnjak za pomivanje posode

Podjetje Winterhalter se je ustanavljalo v 40. in 50. letih prejšnjega stoletja. Proizvodnja izdelkov poteka v Nemčiji in v Švici. Še en proizvodni obrat pa je bil ustanovljen še na Tajskem, da bi se proizvajalec lahko še bolj približal zahtevam azijskega trga oziroma kupcem s tega področja sveta. Podjetje je danes večini poznano po svojih vrhunskih strojih za pomivanje.

Ključne prednosti Winterhalterja so kakovost, zanesljivost, celostna rešitev po meri, nenehna usmerjenost k strankam, prizadevnost, inovativnost, skrb za okolje in trajnostni razvoj.

Od pomivalnega stroja do najučinkovitejše rešitve pomivanja

Nekdaj je povsem zadostovalo, da je bil novi pomivalni stroj kupcu dostavljen in postavljen v kuhinjo. Dandanes pa gre predvsem za razvoj individualne rešitve pomivanja. Ta mora biti kar se da prilagojena razmeram na kraju samem in posebnim zahtevam ter željam strank. Rešitev bi morala temeljiti na čisti analizi, kompetentnem svetovanju in podrobnem načrtovanju. Vse omenjeno namreč omogoča prilagojen pa tudi izjemno učinkovit proces pomivanja. To je zlasti pomembno za gostinske obrate pa tudi za domače okolje.

Pomivalni stroj znamke Winterhalter
Do sijoče posode s pomočjo pomivalnega stroja Winterhalter

Znamka Winterhalter je sinonim za čistočo in higieno na najvišji ravni, in to po celem svetu. Briljanti kozarci, brezhibno pomiti kuhinjski pripomočki ter pladnji, sijoča posoda in jedilni pribor, brez virusov, bakterij ter drugih mikrobov. Vse omenjeno zagotovijo Winterhalterjevi stroji za pomivanje.

Pomivalni stroji Winterhalter so certificirani v skladu z DIN SPEC 10534

Svetovno uveljavljeni proizvajalec strojev za pomivanje na trg postavlja izdelke, ki so certificirani v skladu z DIN SPEC 10534. Takšni pomivalni stroji uporabnikom zagotavljajo zmanjšanje mikrobov za več kot 5 stopenj log. Kaj to pomeni v praksi? Da to ustreza stopnji razkuževanja. Iz tega sledi, da profesionalna gostinska oprema zagotavlja odlično zaščito tudi pred koronavirusom.

Video: Novi pomivalni stroji Winterhalter UC Series

Visoka raven čistoče in higiene se dosega s kombinacijo izjemno učinkovitih alkalnih pomivalnih sredstev v pravem odmerku, z dovolj dolgim kontaktnim časom pomivanja in s stabilnim upravljanjem visoke temperature v rezervoarju in med samim izpiranjem. Seveda pa je predpogoj za to ta, da stroj za pomivanje deluje pravilno in povsem brezhibno.

Za gostinsko opremo Winterhalter je značilno, da napake opozarjajo kar na zaslonu; včasih tudi z zvočnim signalom. Če na primer v stroju zmanjka pomivalnega sredstva ali pa niso dosežene optimalne temperature, nas stroj na to očitno opozori.

Objave iz iste kategorije:

by
Categories: