Akumulatorska verižna žaga DeWalt

Akumulatorska verižna žaga DEWALT DCCS620P1 popolnoma poniža druge verižne žage. Zahvaljujoč 20V Max bateriji in brezkrtačnemu motorju lahko veriga doseže hitrost do 7 metrov na sekundo. Isti motor ne bo samo proizvedel velike količine energije, temveč bo porabil tudi manj akumulatorja in ga ne bo izpraznil v manj kot eni uri, kot to počnejo drugi modeli.

Tudi baterija ni slaba. Vsebuje neverjetnih 5Ah, ki je zelo veliko v primerjavi z 1-2Ah v običajnih modelih.

Veriga

Veriga je model z nizkim povratnim udarcem. V kombinaciji s 30-centimetrskim mečem je dobra za različna dela:

  • Gradnjo
  • Žaganje hlodovine
  • Žaganje na prostem in v notranjih prostorih

Preberete naš članek o tem, kako rezati hlode z motorno žago, ko pride čas za pripravo na zimske mesece.

Lahka zasnova

Tehta nekaj manj kot 4kg in je ena najlažjih motornih žag, kar smo jih kdaj videli. To je zelo impresivno za model s 30-centimetrskim mečem, kar pomeni, da boste dobili vse rezalne lastnosti večje žage v kombinaciji z udobjem, pri katerem vam ni treba neprestano dvigovati prevelike teže.
Akumulatorska verižna žaga DEWALT DCCS620P1 je odlična za rezanje vej ali oblikovanje manjših kosov lesa za kamin. Prav tako je odlična za tiste, ki se ukvarjajo z izdelovanjem podob iz lesa.

Majhna teža prispeva tudi k udobju in nadzoru. V kombinaciji z ergonomskimi ročaji boste pozabili na čas, ki ga porabite za delo s tem orodjem.

Vzdrževanje

Napenjanje verige je opravljeno brez dodatnih orodij; enostavno zavrtite gumb na strani verižne žage. Razen tega ima ta model reden cikel vzdrževanja kot vsi drugi električni modeli. Če boste polnili baterije in mazali verigo, boste dolgo časa uživali v družbi tega orodja.

Varnost

Eden od varnostnih elementov je nastavljiva kontrola povratnega udarca. Ima zelo trden plastični kos, ki bo vaše roke in telo zaščitil pred morebitnimi nesrečami. Če verižna žaga predolgo teče v prostem teku, se bo tudi samodejno izklopila in tako prihranila energijo.

Cena

Ko govorimo o ceni, moramo upoštevati, da je ta model verižne žage DEWALT DCCS620P1 opremljen z absolutno neverjetnim akumulatorjem z močjo 5Ah, kar je veliko več kot pri vseh drugih verižnih žagah v tem razredu. Zaradi tega je to ena najboljših ponudb, če iščete manjšo in bolj praktično verižno žago.

Objave iz iste kategorije:

by
Categories: