Visokotehnološki grelec vode brez rezervoarja Eccotemp L5

Upam, da vam bo to mnenje o prenosnem grelniku vode Eccotemp L5 pomagalo pri iskanju primernega modela na propan. Proizvaja 5 litrov na minuto za trajno delovanje.

V času naraščajočih računov za elektriko bo Eccotemp L5 opravil delo veliko hitreje in porabil malo energije. Plačali boste manj za vročo vodo s temperaturo od 27 do 65 stopinj Celzija.

Tudi če voda, ki pride na vaše imetje, teče z nizkim tlakom, se ogrevanje ne ustavi zaradi zagonske funkcije, ki porabi 20 PSI za zagon. Standarda 9-kilogramska propanska jeklenka omogoča neprekinjeno pripravo tople vode za 18 ur.

Mnenje – prenosni zunanji grelnik vode brez rezervoarja Eccotemp L5

Eccotemp je ustvaril svoje grelnike vode brez rezervoarja z najsodobnejšo tehnologijo, ki združuje kompleksne raziskave za zadovoljstvo strank. Na trgu so zaradi svoje popularnosti in ustrežljivosti, saj so v tem poslu že od leta 2004. Prenosni zunanji grelnik vode Eccotemp L5 je eden od njihovih najbolje zasnovan in učinkovit izdelek. Zagotavlja neskončne tople vode svojim uporabnikom na mestih, kot so koča, poletna hiška, dom na jezeru, vrtna hiša, avtodom, kmetija in druga mesta.

Hitrost pretoka je 5 litrov vroče vode na minuto (LPM), pri čemer je pretok bistvenega pomena za takojšnjo uporabo. Temperatura se giblje od 27 do 65 stopinj Celzija, uporabnik pa jo lahko ročno nadzoruje z uporabo 1-2 porabnikov vode, ki delujejo v tistem času. Pregrevanje ni možno, ker se vžig z 2 ”D” baterijo začne samo takrat, ko voda teče skozi napravo. Zato naša ekipa strokovnjakov toplo priporoča Eccotemp L5 za zadovoljitev vaših potreb po topli vodi v času kampiranja ali celo v vašem domu.

Pomembne značilnosti vključujejo:

Neskončna in neomejena količina vroče vode za več kot enega porabnika vode.
Grelnik vode je sestavljen iz regulatorja plina, odobrenega s strani CSA.
Cev je primerna za uporabo na standardni 9-kilogramski jeklenki.
Britanska termalna enota (BTU) je 74500. To je zelo visoko za proizvodnjo toplote.
Samodejni varnostni izklop je 20 minut, tako da ne obstaja nevarnost za nezaželene nesreče.
Zelo super za zunanje prhe in druge namene.
Temperaturo vode lahko enostavno nastavite ročno.
Zunanji grelnik vode brez rezervoarja Eccotemp L10 ima izjemno hitrost pretoka 5 litrov na minuto.

Objave iz iste kategorije:

by
Categories: