Pomembni so za vašo samo zavest – modni dodatki

modni dodatki

Za nakit in modne dodatke je pred leti veljalo, da morajo biti čimbolj vpadljivi, potem da naj sploh ne bodo vpadljivi ali skoraj nevidni, pojavil se je nekakšen slogan »več je manj« in še je bilo podobnih modnih zapovedi. V resnici se danes modne smernice spreminjajo skoraj iz leta v leto, modnih strokovnjakov pa mrgoli in za vsako vrsto dogodka vam znajo svetovati kak tip obleke ali nakita lahko uporabite.

Modni dodatki za mobilni telefon

Okoli leta 2000 so se cene mobilnih telefonov pričele počasi zniževati in skoraj vsakdo si je že omislil svoj telefon oziroma mobitel. Modeli so bili vse manjši in manjši, hkrati pa najrazličnejših barv in počasi so se pričeli delati modeli za dekleta v roza barvah in še tisti za mlajše z risanimi junaki in podobno. Seveda vse to ni bilo naslikano direktno na telefon, ampak ste lahko telefonu zamenjali ovitek.

Preberite si še naslednji članek: Kdaj je čas za prvo otroško ročno uro?

Prve otroške ure so lahko malce večje in bolj robustne.


Potem pa se je pričela nova revolucija in mobilni telefoni so se spremenili v pametne telefone. Vanje so vgradili praktično cel računalnik, z njim pa še fotoaparat, digitalno kamero, seveda tudi dostop do interneta, predvajalnik glasbe in filmov in še mnogo drugega. Ker na njih vse več prebiramo dokumente, so posledično vse večji in s tem so zopet prišli do izraza ovitki, ki so s spreminjanjem oblik in barv postali pravi modni dodatki. Modni dodatki pa seveda pridejo do izraza predvsem takrat, ko jih pokažete, saj sicer nekako izgubijo svoj smisel. Tako lahko od sedaj mobilni telefon izgleda podobno kot damska torbica ali kot kak drug kos oblačila, morda pas ali kaj drugega.

Modni dodatki so lahko praktični

Kdo bi si mislil, kajne? Ampak resnica je pač takšna. Tudi damska torbica je lahko čisto praktičen dodatek, sploh tiste male ročne, ki jih dame držijo v rokah, v njih pa majhen prenosni telefon, šminka in kak parfumček in osvežilni robček ali dva. Več niti ne gre notri, no, včasih pač. Denarnico ima seveda fant, saj veste, moške denarnice, polne vsega mogočega, predvsem sto in ene vizitke, službene in še kakšne varnostne magnetne kartice, da niti ne nadaljujem. Etui za vizitke si prej omislijo dame in tudi to je postal modni dodatek, ki se precej prodaja in ima visoko praktično vrednost. Če ste poslovna ženska, bi vam verjetno že kdaj prišel prav, če niste, pa vam morda še pride.
Modni dodatki so torej najrazličnejših oblik in vrst, pa seveda tudi cen in materialov. Odvisno od situacije in oblačil se boste odločale ali ta dan ali večer potrebujete uhane ali broško, morda pa kar vse, odločitev pa je seveda vaša.

Priporočljivo je, da izbira ročne ure poteka tako, da najprej najdete blagovno znamko, ki ste ji naklonjeni, nato pa si ogledate cene ročnih ur. Preberi več …

Objave iz iste kategorije: