Nakup majice z napisom za vsak dan ali za posebne priložnosti

Personalizirane majice s posebnimi napisi, logi in motivi, izražajo vašo individualnost in vašo osebnost. Izražajo lahko vašo pripadnost določenemu nogometnemu klubu, televizijski seriji ali pa glasbeni skupini. Vaša oblačila pojasnjujejo vaš pogled na svet ali pa vaše zanimanje za zgodovinske dogodke. 

Kako majice z napisi izražajo vašo individualnost?

Pri nakupu majice z napisom o posameznem zgodovinskem dogodku, izrazite svojo politično pripadnost in vaše stališče glede določenega časa v zgodovini ali sedanjosti. Z izbiro oblačila s tiskom o Bob Marleyu, Nirvani ali pa Woodstocku, izražate pripadnost posebni nepozabni generaciji. Izberete lahko tudi motive z marihuano ali pa mednarodnim znakom za mir. 

S potiskanimi oblačili ji povejte, da jo ljubite

Slovenski pregovor pravi, da obleka naredi človeka. Z majicami z napisi oziroma s puloverjem, predpasnikom ali pa celo kapo, ji lahko na preprost in inovativen način poveste, da jo ljubite. Izberite bolj prefinjen način in ji ljubezen izpovejte z verzom ali pa izberite bolj neposreden način in majico opremite z napisom ljubim te v več različnih jezikih.

Presenetite prijatelje ali družino s smešnimi napisi

V primeru, da potrebujete darilo že naslednji teden, izberite majice z napisi, ki so že na voljo v spletni trgovini. Na ta način boste darilo z dostavo prejeli v roku par delovnih dni. V primeru, da je slavnostni dogodek šele čez kak mesec, pa si vzemite čas za izdelavo majice po naročilu. Izberite barvo, model, velikost, lasten napis in posamezni sliko.

Darilo za okroglo obletnico

Pri nakupu darila za okroglo obletnico, izberite majico, kjer starost piše na primer v dnevih ali pa celo v minutah.  Na voljo je tudi majica, kjer piše na primer, da je slavljenec potreboval kar 50 let, da izgleda tako dobro kot danes. Pri izbiri se vsekakor poslužite že obstoječega arhiva ali pa izberite kakšen poseben citat, ki je blizu slavljencu. S tiskom na majico mu sporočite, kako ga imate radi in koliko vam pomeni.

Tisk na oblačila za sodelavce 

V kolikor se vam bliža teambuilding v službi, lahko skupaj s sodelavci izberete oblačila s tiskom, ki bodo izražala vašo povezanost. Napišite motivacijske napise, priložite smešne fotografije iz preteklih dogodkov in naročite oblačila prek spleta. Lahko celo izberete poseben tisk samo za šefico, za sodelavce pa posebej. Za šefico izberite napis kraljica, za sebe in sodelavce pa pridne čebelice. Možnosti izbire prek spleta je neomejeno.

Objave iz iste kategorije: