Školjka Toto uporablja sistem dvojnega ciklonskega splakovanja

Toto MS964214CEFG#12 Ultramax II je zelo učinkovita školjka, ki je skladna z ADA in izpolnjuje certifikat Water Sense, saj ima visoko zmogljivost čiščenja, medtem ko uporablja samo 5 litrov vode na splakovanje. Glazura SanaGloss omogoča, da školjka ostane čista dlje časa, kar zmanjšuje pogostost čiščenja.

Na prvi pogled lahko ta školjka izgleda dražje od mnogih primerljivih stranišč, vendar je opremljena z mehkim sedežem in pokrovom. Če kupite sedež posebej, lahko dodate še 40 dolarjev na ceno stranišča. Če živite na območju, ki izpolnjuje določene pogoje, lahko subvencija s strani WaterSense občutno zmanjša stroške, zaradi česar je cena te straniščne školjke veliko bolj konkurenčna. Primerjajte izdelek z našimi najbolje ocenjenimi stranišči!

Mnenje – Toto Utramax II

Certifikat WaterSense

Toto MS964214CEFG#12 Ultramax II, ki uporablja samo 5 litrov na splakovanje, je okolju prijazna, WaterSense certificirana straniščna školjka, ki je dobrodošla povsod – tudi v državah z najstrožjimi pravili glede uporabe vode za toaletne prostore.

ADA skladna

Z višino roba 41 cm, je toaletna školjka Toto MS964214CEFG#12 Ultramax II skladna z ADA in še vedno ni previsoka za skoraj vsako odraslo osebo. Kar je super pri školjki Toto MS964214CEFG#12 Ultramax II je, da je opremljena z ergonomskim sedežem, ki je posebej zasnovan za ta model, tako da vam po spletu ni treba iskati primernega sedeža ali upoštevati dodatnih stroškov naročanja. Medtem ko večina stranišč ne pride s sedežem, je tukaj že vključen.

Poleg tega je sedež, ki je vključen v Toto Ultramax, opremljen s posebno tehnologijo SoftClose. To pomeni, da sedež ne bo zaloputnil, če ga boste malo preveč potisnili, ampak se bo počasi zaprl, ne da bi vas prestrašil, ko si umivate roke.

Sistem dvojnega ciklonskega splakovanja

Odličnega stranišča ni brez velike moči za splakovanje in to velja tudi za Toto MS964214CEFG#12 Ultramax II. Školjka uporablja Totov sistem dvojnega ciklonskega splakovanja, ki z lahkoto odstrani odpadke, medtem ko čisti skledo.

Slabosti

  • Nekateri uporabniki so pripomnili, da lahko konture sklede povzročijo senco v bližini vodne črte, ki lahko izgleda kot rahel madež;
  • Dno stranišča je nekoliko večje od dna nekaterih starejših stranišč.

Skupna ocena: 4.5 / 5

Objave iz iste kategorije:

by
Categories: